PNL a făcut şedinţă surpriză de ziua lui Romanescu

Fostul subprefect de Gorj, Marcel Romanescu, a împlinit ieri 38 de ani. Urările au început încă de la primele ore ale dimineţii, numai până la prânz peste 500 de gorjeni i-au transmis pe facebook urări de bine. Surpriza a venit însă din partea colegilor de partid, care l-au chemat la sediu pentru discuţii importante. „Şedinţa” a fost una festivă, Marcel Romanescu fiind întâmpinat cu un tort personalizat.

Secretarul coordonator al PNL Gorj a fost convocat la partid chiar de ziua sa de naştere. De această dată scopul întâlnirii nu a fost unui politic, ci unul festiv. Colegii l-au întâmpinat cu un tort personalizat, surpriză care l-a emoţionat profund pe Marcel Romanescu.

Nici pe facebook lucrurile nu au stat mai prejos, până la orele prânzului fostul subprefect de Gorj primind peste 500 de urări de bine şi sănătate. „Mi-am început ziua de naştere la sediul partidului. Am fost chemat de colegii mei, însă aici am avut parte de o adevărată surpriză. Am fost uimit şi de numărul mare de mesaje pe care le-am primit pe facebook. Nu m-am aşteptat să rămân atât de viu pentru oameni în condiţiile în care nu mai sunt subprefect. Am primit mesaje inclusiv de la rivalii politici. Erau numai urări de bine şi sper ca şi gândurile să le fi fost la fel ca urările”, a declarat Marcel Romanescu. Acesta şi-a petrecut ziua de naştere acasă, în mijlocul familiei şi alături de câţiva prieteni.

Printre dorinţele pe care Marcel Romanescu şi le-a pus ieri, cu prilejul aniversării zilei sale de naştere, nu au fost obiective de atins pe plan politic, în ciuda faptul că 2014 este un an electoral. Asta pentru că Romanescu nu are ambiţii personale pentru alegerile de anul viitor. „Îmi doresc sănătate mie şi familiei mele. Vreau să merg mai departe inclusiv pe plan politic, însă nu am ca obiectiv candidatura mea la alegerile europarlamentare. Pentru mine personal mă gândesc la ceea ce se va întâmpla în anul 2016, însă este prematur să vorbesc despre asta”, a precizat Marcel Romanescu.

Vizualizări: 182

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: