Pedelistul Sanda vrea să candideze pe Colegiul IV

Ion Sanda le dă peste nas pedeliştilor după ce aceştia au declarat că nu-l vor susţine pentru un post de consilier judeţean pe motiv că nu s-a implicat suficient în campania electorală. Sanda spune că va candida ca independent pentru Colegiul IV şi că are sorţi de izbândă ţinând cont de faptul că la alegerile din anul 2000 a ieşit consilier municipal cu un număr de voturi mai mare decât trei partide care au adus câte doi consilieri fiecare. Despre intenția acestuia, Militaru a declarat ieri că acesta poate candida oriunde, dar numai din postura de independent.

Ion Sanda a întrerupt legăturile cu PDL-ul după ce reprezentanţii partidului au anunţat că îl vor exclude de pe lista de consilieri judeţeni întrucât nu s-a implicat în campania electorală. Acesta spune că a participat la campanie în mai multe comune din judeţ, numai că a refuzat să facă pe circarul într-un oraş în care toată lumea îl cunoaşte, ca fiind directorul Şcolii Generale Nr. 2. “Singurul motiv pe care mi-l invocă este acela că nu m-am implicat în campania electorală, însă acesta este doar un pretext pentru a-l putea aduce pe un loc eligibil pe domnul Şcheau. Am făcut campanie electorală alături de caravana PDL la Licurici, Logreşti, Stoina, Padeş, Glogova, Cătunele, Samarineşti, Văgiuleşti şi în alte localităţi. Este drept că am refuzat să fac campanie în Motru întrucât mi s-a impus să mă îmbrac în tricou portocaliu şi să merg în grup prin oraş. Nu puteam accepta să fac pe circarul, la 60 de ani, într-un oraş în care toată lumea mă cunoaşte”, a declarat Ion Sanda. Acesta a mai precizat că staff-ul PDL-ului trebuia să-i păstreze poziţia din Consiliul Judeţean pentru că aşa s-au înţeles înainte de alegeri. “Era frumos din partea dumnealor să-mi păstreze poziţia pentru care am muncit. Locul 9 pe lista de consilieri judeţeni mi s-a propus înainte de alegeri întrucât nu am avut loc pe lista locali de la Motru”, a menţionat Sanda.

ŞANSE

Ion Sanda spune că va candida la alegerile din toamnă pentru Colegiul IV, ocupat acum de Severus Militaru. Tot ca independent am candidat şi pentru Consiliul Local Motru în anul 2000 când am obţinut un număr de voturi mai mare decât trei partide care au adus fiecare câte 2 consilieri. Acum, la sondajul făcut de PDL pentru Primăria Motru am ieşit pe primul loc la notorietate, având totodată şi cea mai mare imagine pozitivă”, a declarat Sanda.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: