Pedepsit pentru că s-a uitat la telefon în timpul meciului

Patronul oltenilor de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, anunță măsuri dure împotriva lui Raul Silva. Gestul incredibil al brazilianului de la meciul FC Botoșani - Universitatea Craiova de a scoate telefonul din buzunar când se afla pe bancă l-a revoltat pe finanțator.

Raul Silva a fost rezervă nefolosită la meciul jucat de Universitatea Craiova cu FC Botoșani, scor 0-1, în etapa 22 din Superliga, însă brazilianul a ieșit în evidență cu un gest aspru criticat de oamenii din fotbalul românesc.

Silva a fost surprins în timp ce scotea din buzunar telefonul și se uita pe el, lucru interzis în timpul meciurilor din Superliga. Mihai Rotaru l-a taxat pe fundașul central al Universității Craiova.  „A pus o pată neagră pe ceea ce înseamnă clubul nostru din toate punctele de vedere. Este amendat. A spus: «Domne, am scos telefonul doar să mă uit să văd cât e ceasul». Nu avea voie, nu contează ce spune, nu avea ce să caute telefonul la el în buzunar! Suntem foarte supărați pe acest lucru. Raul Silva trebuia să joace, din ce am înțeles, dar s-a accidentat cu o seară în urmă la fazele fixe, iar el a fost trecut pe foaie doar la număr. Nu era nicio șansă să intre, adică el nu a fost niciodată pregătit de meci, era clar, dar asta nu e o scuză. Sunt colegii tăi în teren, te bucuri și suferi alături de ei. Nu știu exact cu ce sumă a fost amendat”, a declarat Mihai Rotaru, pentru Fanatik.

Vizualizări: 1,774

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: