Încă un jucător a reziliat contractul cu ACS Viitorul Târgu Jiu

ACS Viitorul Târgu Jiu continuă să rezilieze contracte și a rămas fără unul dintre portari. Nicușor Grecu a plecat de la echipa susținută de Nicolae Sarcină dar și-a găsit repede o nouă echipă.

ACS Viitorul Târgu Jiu continuă să piardă și să se despartă de jucători, iar portarul Nicușor Grecu, în vârstă de 30 de ani, a părăsit și el formația aflată într-o schimbare importantă în această iarnă, atât la nivelul lotului, cât și la nivelul staff-ului tehnic.

Grecu, venit în septembrie 2022 la ACS Viitorul, după ce termina aventura de la Unirea Constanța, a fost anunțat ca nouă achiziție a formației Vedița Colonești, ultimul loc, 10, în Seria 6 din Liga 3. Grecu este un portar cu experiență, de 1.96 m dar nu a fost folosit de Stîngă la fosta echipă care nici despărțirea de acesta nu a anunțat-o. „Clubul din Gorj nu a anunțat nimic în privința plecării lui Nicușor Grecu, așa cum a procedat și în cazul altor jucători care nu mai continuă sau nu vor mai continua. În categorie intră căpitanul Florin Răsdan, care a semnat deja cu CSM Slatina și va ajunge la gruparea olteană din vară, în timp ce Paul Mitrică a semnat cu CS Tunari, unde a și fost prezentat”, anunță liga2.ro, singurul site care mai prezintă informații despre echipa preluată recent de Călin Cojocaru.

Deși se ocupă de pregătirea echipei de o săptămână nici Cojocaru  nu a fost prezentat oficial ca fiind antrenor al ACS Viitorul Târgu Jiu, la fel cum nu a fost prezentată nici schimbarea antrenorului de la echipa satelit din Liga 3. Pe surse se vehiculează că echipa a doua va fi condusă de Florin Bejinaru care va aduce acolo toți jucătorii care au evoluat la Pandurii, în Liga 4, până la declararea falimentului.

Vizualizări: 1,067

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: