CSM Târgu Jiu, învinsă în ultima etapă a turului

CSM Târgu Jiu a cedat pe terenul echipei Dunărea Brăila, scor 27-23 pentru formația gazdă în meciul din ultima etapă a turului de campionat. CSM Târgu Jiu rămâne pe locul 8 în clasament și după această etapă, cu 15 puncte acumulate.

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu a avut un meci dificil la Brăila, pe terenul unei echipei puternice, unde se câștigă foarte greu. CSM Târgu Jiu a dat o replică solidă mult mai experimentatei grupări din Brăila, dar plusul de experiență și-a spus cuvântul în acest meci, au constatat cei de la csmtargujiu.ro care au anunțat că s-au dat bătălii grele pe semicerc, drept dovadă numărul mare de aruncări de la 7m de care a beneficiat echipa gazdă.

Handbalistele lui Liviu Andrieș au avut destul de multe momente în care au jucat de la egal la egal cu Brăila, au pus destul de multe probleme echipei adverse și poate cu un pic de atenție pe faza ofensivă CSM Târgu Jiu putea să scoată mai mult de la acest meci. 

Cea mai bună jucătoare a CSM Târgu Jiu a fost Alexandra Gavrilă. Coordonatorul de joc al grupării gorjene a înscris 7 goluri în poarta Brăilei. O nouă evoluție remarcabilă în dreptul Ekaterinei Dzhukeva, care a avut 14 parade și care a reușit să apere 3 aruncări de la 7m. Evoluții consistente au avut și Oana Bucă și Ira Zinatullina, ambele reușind câte 4 goluri în partida de la Brăila. 

Vizualizări: 430

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: