Roncea: Îmi doresc să participăm în play-off

Gilortul Târgu Cărbunești pregătește lotul pentru partea a doua a sezonului în care are ca obiectiv un loc în play-off. Constantin Roncea este primul jucător care a semnat cu Gilortul iar acesta deja și-a stabilit obiectivul cu echipa.

Constantin Roncea este primul jucător care vine sub comanda lui Mario Găman la Cărbunești în această iarnă. Este de fapt o revenire la formația gorjeană iar pentru Roncea nu mai e nevoie de acomodare cu echipa. Acesta știe deja ce are de făcut și ce obiectiv va avea de îndeplinit cu echipa: „Mă bucur că am revenit la Gilortul. Am venit cu gânduri bune, doresc să-mi ajut echipa și sper să facem o figură frumoasă în etapele care au mai rămas de disputat. Ne aflăm pe loc de play-off, cu patru puncte mai mult decât Jiul Petroșani, singura formație aflată sub noi cu șanse de a termina sezonul regulat în primele patru echipe. Îmi doresc să participăm în play-off, acolo unde sunt cele mai puternice echipe din serie: CSM Deva, ACSO Filiași și Viitorul Șimian. Cu o pregătire bună în această iarnă sper să formăm un grup unit și o echipă puternică, iar obiectivul meu este să ne clasăm mai sus de locul patru”.

Acesta a avut cuvinte de apreciere pentru antrenorul Găman cu care a mai lucrat. „Este un antrenor foarte bun, un antrenor cu personalitate, care își dorește caractere la echipă. Sunt bucuros că voi lucra din nou cu dânsul”, a mai spus Costi Roncea pentru pagina oficială a gorjenilor de la Cărbunești.

Vizualizări: 418

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: