Peneliştii pierd în faţa pesediştilor pentru că sunt naivi

Un pesedist este cel care  dezlegat misterul alianţei USL. Cum toată lumea se întreba de ce liberalii nu au pus nici un viceprimar la Gorj, Cristian Toader Pasti a lămurit lucrurile. De naivi! 

Liberalii sunt şi ignoraţi şi luaţi peste picior de „partenerii“ de la PSD.

Mai nou li s-a spus direct în faţă că sunt naivi dacă au impresia că social- democraţii vor respecta protocolul. Pasti a spus, referindu-se la situaţia de la Prigoria unde primarul şi-a impus viceprimar, că Emil Răgman nu avea ce să respecte, dacă nu a semnat ceva. „Eu nu pot să spun de ce au schimbat cei de la PNL viceprimarii. Poate că sunt mai naivi, dar spuneţi de Prigoria, ce protocol există la Prigoria, care să fie respectat? Domnul primar ce trebuia să respecte, dacă nu s-a semnat nimic”, susţine Pasti.

Lucrurile au degenerat în două localităţi din judeţul Gorj, acolo unde uniunea nu funcţionează de nicio culoare, respectiv la Prigoria şi la Turcineşti. Pentru a aplana conflictul iscat între cele două tabere, Dian Popescu, şeful liberalilor din Gorj, şi Marian Rotaru, vicepreşedintele PSD Gorj şi responsabil de zonă, au mers la Turcineşti pentru a clarifica lucrurile. „Este vorba despre o lipsa de comunicare. Domnul Modrea este un om responsabil, cu care am vorbit şi aşa cum era de aşteptat ne-am înţeles. Luni va avea loc şedinţa de Consiliu Local, în care se va stabili preţul la apă şi la racordare”, adaugă Dian Popescu.

„Domnilor, pe mine să nu mă întrebaţi de ce PSD-ul nu schimbă viceprimarii pentru că nu sunt eu vinovat de faptul că aceştia nu respectă protocolul”

Dian Popescu.

DISCUŢII

Situaţia economică a judeţului Gorj va fi dezbătută săptămâna viitoare de liderii celor mai importante partide politice din judeţ. Dian Popescu a semnat ieri invitaţiile care urmează să fie trimise politicienilor, dar şi factorilor  de decizie de la nivelul Gorjului. Ideea lui Dian Popescu este intens aplaudată de trimisul de la Bucureşti, Claudiu Săftoiu.

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: