Pensionar gorjean, jefuit de patru craioveni

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au fost sesizaţi prin 112, de către D.F., de 27 ani, din comuna Brăneşti, judeţul Gorj  despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa lui V.V., de 68 ani, din aceeaşi localitate, de unde au sustras suma de 6.000 lei.

Poliţiştii, cu ocazia cercetării la faţa locului, au stabilit că 4 persoane au pătruns în locuinţa numitului V.V., prin escaladarea gardului împrejmuitor, de unde i-au sustras suma de 6.000 lei.

Pe parcursul cercetărilor poliţiştii au stabilit că suspecţii au plecat de la faţa locului cu un autoturism de culoare gri. Urmare a activităţilor desfăşurate de poliţişti, suspecţii, B.F., de 43 ani, V.I., de 45 ani, Ş.F., de 54 ani şi V.M., de 20 ani, toţi din Municipiul Craiova, judeţul Dolj, au fost identificaţi pe raza satului Groşerea, comuna Aninoasa. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea activităţi infracţionale a suspecţilor şi recuperarea prejudiciului.

RECOMANDĂRI

Pentru a preveni comiterea unor infracţiuni de furt din locuinţe, poliţia vă recomandă sămontaţi încuietori rezistente, să nu lăsaţi cheia „sub preş”, să nu ţineţi sume mari de bani în casă. Atunci când sunteţi plecat de acasă pentru o perioadă de timp mai îndelungată, rugaţi un vecin să supravegheze periodic perimetrul locuinţei şi curţii dumneavoastră.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: