Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Percheziții acasă la doi polițiști

Doi polițiști au fost vizați de perchezițiile care au avut loc pe 29 decembrie în Gorj, făcute de către polițiști din cadrul Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase. Perchezițiile au avut loc pe raza municipiului Târgu Jiu și a comunelor Pestișani si Padeș.

"La un imobilul situat pe raza municipiului Târgu Jiu, aparținând unui bărbat, de 53 de ani, persoană fizică autorizată pentru a deține sau desfășura operațiuni cu articole pirotehnice din categoria I, au fost identificate baterii pentru jocuri de artificii din categoriile F2, F3 si F4, interzise a fi deținute în spatii neautorizate, în greutate de 150 kg", a transmis IPJ Gorj.

Totodată, în incinta punctului de lucru al unei societăți comerciale din comuna Padeș și la un imobil situat pe raza comunei Peștișani, ce aparține unui bărbat, de 44 de ani, au fost identificate baterii pentru jocuri de artificii, interzise la folosire si deținere de către persoane neautorizate, în greutate de 25 de kg.

Întreaga cantitate de articole pirotehnice deținută fără drept, în greutate de 175 kilograme având o valoare de peste 11.000 de lei, a fost indisponibilizată de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

 Perchezițiile domiciliare au fost efectuate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Serviciul de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic, a precizat sursa citată.

Vizualizări: 36,021

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: