Percheziţii la Licurici

1.850 de litri de produse petroliere, peste 2.100 de pachete de ţigări de provenienţă străină şi 380 de litri alcool de contrabandă au fost ridicate de oamenii legii, în urma efectuării a două percheziţii la locuinţele a doi suspecţi cu preocupări pe linia sustragerilor de produse petroliere şi contrabandei cu produse accizabile.

Luni, 1 noiembrie a.c., poliţişti ai Poliţiei oraşului Tg. Cărbuneşti, Secţiei 6 Poliţie Rurală Tg. Cărbuneşti, Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina şi Serviciului de Intervenţie Rapidă – I.P.J. Gorj, împreună cu reprezentanţi ai Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Gorj, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Cărbuneşti, au descins la locuinţele a două persoane din comuna Licurici, suspectate de sustrageri de produse petroliere şi contrabandă cu produse accizabile.

Pe parcursul percheziţiilor, efectuate în baza autorizaţiilor emise de către judecătorii Judecătoriei Tg. Cărbuneşti, oamenii legii au identificat şi ridicat în vederea continuării cercetărilor cantitatea de 1.850 de litri de produse petroliere provenite din sustrageri din conducte magistrale, 380 de litri alcool de contrabandă, 2.182 de pachete de ţigări de provenienţă străină şi peste 4.500 bucăţi de petarde (obiecte pirotehnice interzise la deţinere şi comercializare).

Cei doi suspecţi, G.C.C., de 25 ani şi C.M., de 44 ani, ambii din comuna Licurici, au fost conduşi la sediul Poliţiei oraşului Tg. Cărbuneşti pentru audieri.

Urmare a probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea lui G.C.C. pe timp de 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat, contrabandă şi deţinere, fără drept, de obiecte pirotehnice. De asemenea, suspecta C.M. a fost reţinută  pentru comiterea infracţiunilor de contrabandă şi deţinere, fără drept, de obiecte pirotehnice.

Poliţiştii i-au introdus pe cei doi suspecţi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj, urmând ca astăzi, 02.11.2011, să îi prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Cărbuneşti cu propunerea de arestare preventivă.

Cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor şi stabilirea răspunderii judiciare.

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: