Percheziţii la suspecţii unor furturi de lemne

În data de 5 ianuarie 2012, orele 12:30, poliţiştii din cadrul din cadrul Secţiei 11 Poliţie Rurală Turceni s-au sesizat din oficiu despre faptul că în perioada 2-4 ianuarie  a.c., B.C.M., de 22 ani şi D.L., de 31 ani, ambii din comuna Plopşoru, judeţul Gorj, au tăiat fără drept şi sustras un mai mulţi arbori de esenţă salcâm.

Din investigaţiile efectuate, poliţiştii au constatat că suspecţii au sustras 32 de salcâmi, cu un volum total de 7,42 mc, din fondul forestier aparţinând unui bărbat de 55 ani, din comuna Plopşoru, satul Piscuri.

Continuând activităţile de cercetare, poliţiştii au stabilit că materialul lemnos tăiat ilegal a fost sustras şi transportat la locuinţele celor doi suspecţi.

În data de 6 ianuarie 2012, în baza autorizaţiilor de efectuare a percheziţiei domiciliare emise de către Judecătoria Târgu-Jiu, poliţiştii din cadrul Secţiei 11 Poliţie Turceni au descins la locuinţele celor doi suspecţi.

Cu această ocazie poliţiştii au găsit o cantitate de 3,5 mc material lemnos specia salcâm. Materialul lemnos a fost ridicat şi lăsat în custodia reprezentanţilor Ocolului Silvic Turceni până la definitivarea cercetărilor.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: