Percheziţii la un hoţ de gazolină din Stejari

Un bărbat din Stejari a intrat în vizorul poliţiei şi s-a trezit la uşă cu oamenii legii, care voiau să verifice dacă acesta are acasă cantităţi de gazolină.

Percheziţia a avut loc pe 14 mai, în baza unei autorizaţii emisă de Judecătoria Târgu-Cărbuneşti. Poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina au efectuat o percheziţie domiciliară în comuna Stejari, judeţul Gorj, la locuinţa lui G.C. M., de 25 ani, suspectat  de furt de produs petrolier.

Pe parcursul percheziţiei, poliţiştii au găsit patru recipiente din plastic în care se afla cantitatea de 45 de litri de produs petrolier, cu miros specific gazolinei.

Audiat cu privire la provenienţa produsului petrolier, a declarat că l-a sustras de la sonda nr. 42 Stejari.

De asemenea, în imobilul percheziţionat poliţiştii au mai descoperit 7 ţevi metalice, tip tubing, cu lungimi cuprinse între 3 şi <-xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />5 metri, a căror provenienţă nu a putut fi justificată.

Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, pe numele suspectului fiind constituit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: