Peremiştii au pregătit nişte „fosile” pentru partidul lui Petrescu

Şefii PRM Gorj se arată dispuşi să-i trimită lui Ilie Petrescu la conservatori „fosilele” din partid, în cazul în care vor descoperi că au aşa ceva în organizaţie. Prim-vicepreşedintele Cătălin Bucălăete este cel care a făcut o asemenea ofertă, în timp ce comenta declaraţii ale lui Petrescu, conform cărora membri ai PRM ar fi plecat în ultima vreme la conservatori.

 Bucălăete, dar şi liderul interimar al filialei, Dumitru Dascălu, neagă asemenea migraţii şi susţin că sunt gata să îi trimită lui Petrescu în PC câteva „fosile”. „Pe unde merge spune că ne-a luat mulţi membri, dar nu e adevărat. Îi vom trimite noi un lot de fosile din PRM să se spele cu ele pe cap, dacă mai sunt. Nu a plecat nimeni din partid, noi chiar inventariem situaţia cu membrii organizaţiei. El e preşedinte interimar de mult timp şi probabil nici nu va face alegeri prea curând pentru că nu are cu cine. El mai bine să îşi vadă de treburile sale că fără PRM şi sprijinul lui Corneliu Vadim Tudor nu ajungea de două ori în Senat”, declară actualul şef interimar al PRM Gorj, care vorbeşte despre interimatul lui Petrescu în condiţiile în care luna aceasta conservatorii chiar îşi vor alege un şef, în timp ce în partidul lui Vadim nu se ştie data unor eventuale alegeri interne.

Dascălu s-a luat de perdelele lui Petrescu

Dumitru Dascălu afirma acum o săptămână că liderul conservatorilor „bate câmpii” prin conferinţele de presă, iar, mai nou, susţine că Ilie Petrescu îşi dă importanţă şi se bagă singur în seamă. Şeful PRM Gorj spune că nu crede nici în recentul sondaj de opinie pe care liderul conservatorilor l-a prezentat şi în care îşi credita filiala cu 12%, procentul fiind considerat mult prea mare faţă de posibilităţile de creştere ale PC în Gorj. Dascălu şi Petrescu nu sunt la primele confruntări de acest gen, cu câteva săptămâni în urmă liderul conservator fiind criticat pentru că perdelele de la sediul partidului nu ar fi fost spălate de mai multă vreme.

Discuţii despre votul de la Consiliu Judeţean

Dascălu, care este şi consilier judeţean, a comentat ieri şi situaţia voturilor exprimate la ultima şedinţă a Consiliului Judeţean, acolo unde doar el şi un liberal, Radu Angheloiu, au fost alături de PSD, din actuala majoritate. „M-a surprins, mă aşteptam la unanimitate pentru că în comisii nu au fost discuţii de nici un fel. Nu am înţeles de ce au fost acele abţineri sau voturi contra. Cu colegul de la PRM care s-a abţinut la vot am avut o discuţie particulară, despre care nu o să vă ofer amănunte. Văd că şi liberalii s-au abţinut, iar eu am o părere despre cei care se abţin. Mi se par cam multe abţineri, iar gorjenii ne-au trimis acolo ca să facem treabă, nu să ne abţinem”, a comentat Dascălu, care, în treacăt, a recunoscut că şi alianţa dintre partidul său şi PSD nu merge foarte bine, PRM Gorj neobţinând până acum, la jumătatea mandatului, nimic din susţinerea social-democraţilor, cu excepţia unor mici avantaje pentru unii fruntaşi ai filialei.       

Vizualizări: 87

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: