Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Peremiştii mai vor o rundă de negocieri cu PSD

Liderii PRM Gorj vor să continue negocierile cu PSD, în speranţa obţinerii unor posturi de viceprimari în diferite comune. Vicepreşedintele de la nivel central al PRM, Costel Avram, care este şi vicepreşedinte la Consiliul Judeţean Hunedoara, a venit din nou la Târgu Jiu pentru a negocia cu Ion Călinoiu şi Florin Cârciumaru. El spune că, de data aceasta, discuţiile vor fi unele "cu termen" pentru că, la două săptămâni după votul din Consiliul Judeţean, PRM constată că a votat pentru PSD, dar nu a obţinut nimic.

"Domnul Călinoiu trebuie să înţeleagă că au trecut două săptămâni şi noi, cei de la PRM, vrem să ştim cu ce ne vom implica în conducerea unor unităţi. E Schela, Fărcăşeşti, unde nu sunt viceprimari şi putem lua acele posturi. Dacă nu ne vor ajuta cu nimic atunci se pune un semn mare de întrebare şi atunci vom vedea ce face. Nu ne vom crampona însă de funcţii, ci vrem doar ca oamenii noştri să voteze în cunoştinţă de cauză", spunea ieri Costel Avram.

Vizualizări: 79

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: