Performanţă istorică pentru un luptător al CSM Târgu Jiu

Cea mai mare performanţă pentru un luptător al CSM Târgu Jiu este cea reuşită recent de Eduard Popescu, sportiv cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu - CS Pandurii. Acesta a urcat pe treapta a treia a podiumului la Campionatul Mondial de Lupte pe Plajă.

O performanţă de excepţie a fost reuşită de luptătorul gorjean Eduard Popescu care scrie istorie pentru cluburile pe care le reprezintă, în special pentru mai tânărul club al primăriei. Tânărul şi ambiţiosul sportiv, cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu şi CS Pandurii, a cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial de Lupte pe Plajă. Eduard Popescu a făcut parte din Lotul Naţional de Juniori al României şi a concurat la categoria +90 de Kg la competiţia a fost organizată de Federația Română de Lupte pe Plaja Neversea de la Constanţa.

Acesta a fost cel mai important eveniment sportiv organizat în România în 2021 iar la competiţie, au fost prezenţi peste 600 de luptători şi oficiali reprezentând peste 50 de ţări, a informat site-ul oficial al CSM: „Din punct de vedere al rezultatului obţinut la Campionatul Mondial, pe nisipul Plajei Neversea la Beach Wrestling World Championships 2021, Gorjul contează acum cu adevărat în lumea luptelor pe plajă. Meritul este atât al luptătorului gorjean Eduard Popescu, cât şi al antrenorilor Mădălin Gorjanu şi Ştefan Tănase, cei care se ocupă de pregătirea lui Eduard Popescu la Târgu Jiu”. La categoria de vârstă juniori, la +90 de Kg, categorie la care a concurat Eduard Popescu, locul 1 a fost cucerit de un luptător din Grecia, în timp ce locul 2 a revenit unui luptător din Turcia.

Galerie fotoVizualizări: 655

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: