Personalul medical din Gorj are oferte de lucru în Cipru

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj a scos o nouă ofertă de locuri vacante în străinătate. Ţara care se pare că are cea mai mare nevoie de gorjeni pare să fie Cipru şi asta pentru că oferă peste 140 de posturi în diferite domenii în timp ce Suedia este în căutarea unui singur medic chirurg.

Gorjenii care sunt dispuşi să plece în străinătate au acum o nouă şansă pentru că Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă a lansat o nouă ofertă cu posturi vacante în ţări ca Cipru, Bulgaria, Marea Britanie, Suedia, Danemarca sau Italia. „Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj, prin serviciul de ocupare EURES, oferă 224 locuri de muncă vacante în ţările Uniunii Europene. Oferta cea mai variată vine din partea Ciprului care oferă 144 de posturi în meserii ca medic generalist, farmacist, asistentă medicală, soră medicală, îngrijitor persoane în vârstă, inginer mecanic pompe beton, sudor, strungar universal, electrician, instalator sanitar, electromecanic lift, tehnician aer condiţionat, frigotehnist, desenator tehnic, mecanic motostivuitor, operator maşină produse farmaceutice, brutar şi altele. Suedia oferă doar un post de medic chirurg”, a declarat Ana Maria Niculescu, purtătoarea de cuvânt a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj.

Cei care vor să muncească ceva mai aproape, în Bulgaria, trebuie să ştie că angajatorii de aici oferă 30 de posturi de recepţioner informaţii clienţi. De altfel şi Danemarca oferă tot 30 de locuri de muncă, dar de data aceasta ca lucrător stagiar pentru îngrijirea animalelor.

Marea Britanie caută personal în domeniu medical astfel că scoate la bătaie doar 13 posturi de asistent medical şi farmacist în timp ce Italia caută şase muncitori pentru bucătărie. „Cei care sunt interesaţi pot să vină la sediul agenţiei noastre, la compartimentul Eures, pentru mai multe detalii dar şi pentru a afla condiţiile angajatorilor străini”, a declarat Ana Maria Niculescu. 

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: