Pesedista Elvira Şarapatin a făcut majoratul în politică

Consilierul judeţean Elvira Şarapatin merge periodic la Bucureşti pentru a vedea spectacolele de operă. Fiind o fire veselă şi sociabilă nu lipseşte nici de la petrecerile unde se dansează vals şi tangou. O altă pasiune a sa o reprezintă sporturile de iarnă. Aceasta practică schi de viteză pe pârtiile performante din ţară. Ba mai mult, l-a învăţat şi soţul său să schieze. După aproape 34 de ani de căsătorie, Elvira Şarapatin spune că nu va permite niciodată ca în familia ei să se instaleze monotonia şi lipsa de comunicare. În ceea ce priveşte politica, Elvira Şarapatin a trecut de vârsta majoratului.

Elvira Şarapatin, unul dintre consilierii judeţeni cu cele mai multe mandate, deţine cunoştinţe vaste în mai multe domenii de activitate. Aceasta a absolvit Academia Naţională de Educaţie Fizică şi Sport, Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Institutul Diplomatic Român din cadrul Ministerului de Interne, având în acelaşi timp şi brevet de manager în turism. Încă din perioada studenţiei, a învăţat să danseze şi practice sporturile de iarnă. “Îmi place să dansez absolut orice, însă tangoul şi valsul sunt preferatele mele. La toate petrecerile, trăiesc prin dans, iar cei care mă cunosc ştiu acest lucru. Sunt o fire sociabilă, veselă şi îmi place să am foarte mulţi prieteni, dar puţini de suflet. În afară de dansurile de societate, ador opera. Periodic merg la Bucureşti pentru a vedea spectacole de acest gen”, a declarat Elvira Şarapatin. În sezonul rece, timpul liber şi-l petrece la schi împreună cu familia. “Am învăţat să schiez din anii studenţiei. Ba chiar, l-am învăţat şi pe soţul meu acest sport. La rândul său, fiica mea schiază de la vârsta de cinci ani. Aşa că, iarna, mergem toţi la munte în mod frecvent”, a mai precizat Elvira Şarapatin.

Secretul unei căsnicii de durată

Elvira Şarapatin este o familistă convinsă fiind căsătorită de aproape 34 de ani. Aceasta spune că secretul căsniciei sale constă în spontaneitate şi în comunicare permanentă cu partenerul de viaţă. “E foarte important ca într-o căsnicie să nu fi monoton, chiar dacă uneori mai explodezi. Lipsa comunicării şi a spontaneităţii poate duce la destrămarea familiei. Sunt o fire vulcanică şi nu accept compromisuri”, a precizat Elvira Şarapatin. De asemenea, consideră că femeile nu ar trebui să permită a fi constrânse de către soţi. “Nu sunt de acord cu constrângerile pe care le au unele femei din partea soţilor. N-aş fi permis niciodată acest lucru, totul trebuie să vină de la sine. Personal, militez pentru independenţa şi libertatea femeii”, a declarat Elvira Şarapatin.

Fără kilograme în plus, de sărbători

Elvira Şarapatin este o femeie cu un aspect fizic de invidiat. Cu toate acestea, nu face foarte mari sacrificii pentru a-şi menţine silueta. “Nu ţin cure de slăbit însă niciodată nu mănânc până mă satur. Nu mi se pare normal să mă ridic de la masă suprasaturată. Nici nu este sănătos acest lucru. Sunt o fire cumpătată, iar la sărbători nu pun niciodată un kilogram în plus. În fiecare seară alerg întrucât exerciţiul fizic este benefic pentru organism indiferent de vârstă”, a menţionat Elvira Şarapatin.

POLITICĂ

Elvira Şarapatin are trei mandate de consilier judeţean până în prezent. De fiecare dată a reprezentat PSD-ul. “În politică am depăşit vârsta majoratului. Nu sunt adepta traseismului politic. Consider acest lucru o lipsă de caracter, de personalitate şi verticalitate. Nu cred că poţi să-ţi schimbi viziunile de pe o zi pe alta”, a declarat pesedista.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: