Pesediştii gorjeni plătesc 13 mii de euro pentru un sondaj de opinie

Gheorghe Milosteanu confirmă: 13.000 de euro plus TVA va plăti PSD Gorj pentru realizarea unui sondaj de opinie, în perioada următoare. Secretarul general al social-democraţilor a declarat pentru Radio Infinit că urmează să fie sondaţi Ion Călinoiu de la PSD şi Ion Ruşeţ de la PDL, pentru preşedinţia Consiliului Judeţean. Pesediştii vor să afle ce procente ar obţine  democrat-liberalii Nicolae Daviţoiu şi Marcel Romanescu, într-o eventuală confruntare electorală cu Florin Cârciumaru pentru Primăria Târgu-Jiu.

În sondaje nu mai sunt incluse alte nume de la liberali, conservatori sau alte partide politice. Jumătate din banii pentru realizarea sondajului de opinie trebuie plătiţi până luni, conform unei directive de la centru, trasată de Liviu Dragnea. Presa centrală specula faptul că mai mulţi lideri PSD de organizaţii judeţene, îl suspectau de Dragnea de afaceri necurate, firma care urmează să facă sondajul aparţinând unui apropiat al pesedistului din Teleorman.

Gheorghe Milosteanu confirmă că  trebuie achitată jumătate din sumă. Spune că banii vor fi strânşi din cotizaţiile membrilor de partid.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: