Pesediștii se pregătesc de anticipate

Social-democrații se pregătesc de alegeri anticipate, fiind purtate deja discuţii cu secretarii executivi din filiale pentru prezentarea planului de organizare, susțin surse din partid.

De asemenea, la PSD a fost organizată echipa de campanie naţională, care împreună cu consultanţii partidului lucrează la strategia partidului în vederea anticipatelor.

Peste 2,1 milioane de pliante au fost distribuite către toate judeţele, iar de luni sunt programate întâlniri cu echipele de online.

Biroul Național al USR a aprobat duminică lista de miniștri și forma finală a programului de guvernare. Cabinetul Cioloș are nevoie de 234 de voturi în Parlament pentru a fi instalat la Palatul Victoria. PSD a anunțat că nu va vota cabinetul USR, iar PNL îl susține în continuare pe Florin Cîțu pentru funcția de prim-ministru.

Potrivit Constituţiei, Preşedintele României poate să dizolve Parlamentul dacă acesta nu a acordat votul de încredere pentru formarea Guvernului în termen de 60 de zile de la prima solicitare şi numai după respingerea a cel puţin două solicitări de învestitură.

Vizualizări: 1,997

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: