Pesedistul Maioreanu rezolvă problemele primarului din Logreşti

Social-democratul Andrei Maioreanu se ocupă mai nou cu convinsul consilierilor locali din Logreşti să voteze noua organigramă. Aceştia refuză vehement reproşându-i primarului Ion Băluţă că în primărie au rămas pilele lui.

Consilierii locali nu înţeleg ce caută Andrei Maioreanu la Logreşti şi de ce  un social democrat încearcă să îi convingă să voteze noua organigramă. Aceştia nu sunt de acord cu restructurările impuse deoarece spun că ei nu au fost consultaţi, iar primarul şi-a făcut jocurile cum a vrut.

Consilierii spun ca nu vor vota noua organigramă până când primarul nu se va consulta şi cu ei. “A venit domnul Maioreanu să ne convingă, că trebuie să votăm organigrama, nu ştiu în ce calitate. În loc să vorbească primarul cu noi, cheamă pe alţii. Nu vrem să votăm organigrama, deoarece primarul a făcut-o singur, fără să ne consulte şi şi-a oprit oamenii lui în primărie. A plecat la Bucureşti pentru aviz şi acum ne dă cu ea peste nas că trebuie să votăm aşa cum e, deoarece are avizul ANFP. Noi vrem să se consulte şi cu noi, nu să ia singur deciziile“, a declarat Valeriu Drăgoescu, consilier local al PRM.

Vizualizări: 90

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: