Peste 120 de studenţi solicită un loc în cămin

Ziua Educaţiei, serbată prin proteste

Ziua Educaţiei va fi serbată de profesorii gorjeni printr-un miting de protest organizat în data de 5 octombrie în Piaţa Victoriei din Bucureşti. Dascălii gorjeni protestează faţă de reducerea salariilor cu 25%, poziţionarea angajaţilor din educaţie în zona inferioară a grilei unice de salarizare şi faţă de reducerile de personal din educaţie. (A.A.)

Sute de contribuabili, verificaţi de Finanţele Publice

Structurile Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Gorj, au efectuat în luna august acţiuni de inspecţie fiscală la un număr de 208 contribuabili, care au avut ca urmări atragerea la bugetul consolidat sume în valoare de 2.762.150 lei. Pentru deficienţe precum numără închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate, comerţ cu ridicata cu mărfuri nealimentare s-au aplicat amenzi contravenţionale de 103.140 lei. (A.A.)

Gorjul, curăţat de voluntari

Peste 8.000 de voluntari s-au înscris în cursa pentru curăţarea de gunoaie a judeţului Gorj. Ziua naţională de curăţenie va avea loc sâmbătă, 25 septembrie. În urma cartării judeţului Gorj au fost identificate 400 de gropi de gunoi, dar cele mai mizerabile zone sunt Rânca şi Defileul Jiului, unde vor fi trimişi cei mai mulţi voluntari. (A.A.)

Peste 120 de studenţi solicită un loc în cămin

Peste 120 de studenţi solicită un loc de cazare în căminele Universităţii „Constantin Brâncuşi”. Cei care vor să primească un loc în unul din căminele instituţiei, la Complexul Debarcader, Colegiul Tehnic Nr. 2 sau la Drăgoieni vor trebui ca până vineri să plătească prima taxă şi să confirme locul. Studenţii au fost repartizaţi în cămine în ordinea mediilor. (A.A.)

Vizualizări: 79

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: