Peste 60 de orfani aşteptaţi la pomana porcului

Peste 60 de copii din centrele de plasament sunt aşteptaţi mâine dimineaţă la tăierea porcului. Un porc în jur de 100 de kilograme va fi sacrificat conform tradiţiei, iar copiii vor putea mânca şoric. Pomana porcului va avea loc la Restaurantul Brâncuşi din Târgu Jiu.

Ştiri pe scurt:

Deţinuţii expun la Târgul de Crăciun

Zeci de obiecte decorative confecţionate de deţinuţii Penitenciarului Târgu Jiu au fost expuse începând de ieri la căsuţele din centrul oraşului. Acestea au fost realizate de 12 persoane private de libertate în cadrul atelierelor de ergoterapie din incinta unităţii de detenţie. Aceleaşi obiecte decorative specifice sărbătorilor de iarnă vor fi expuse şi la Muzeul Judeţean “Alexandru Ştefulescu” din Târgu Jiu, în perioada 20-23 decembrie. De asemenea, un număr de opt deţinuţi îi vor învăţa astăzi pe copiii cu dizabilităţi de la Centrul de Recuperare să confecţioneze felicitări şi diverse obiecte decorative pentru bradul de Crăciun. (D.M.)

Moş Crăciun, prezent la Sala Polivalentă

Peste 400 de vârstnici, copii şi persoane defavorizate sunt aşteptaţi mâine, începând cu orele 17,00, la Programul spectacol “Crăciun pentru fiecare”, organizat de Primăria Târgu Jiu la Sala Polivalentă. Participanţii vor fi întâmpinaţi cu mere, covrigi, nuci şi vin fiert. Prezent la acest eveniment, Moş Crăciun va sta de vorbă cu copiii şi va face invitaţilor urările de sărbători. Timp de două ore, artiştii Şcolii Populare de Artă vor susţine un spectacol de muzică populară, tradiţii şi colinde de Crăciun. (D.M.)

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: