Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Peste 600 de tineri aşteptaţi la Festivalul „Liviu Dafinescu”

Peste 600 de tineri din întreaga ţară vor participa la cea de-a X-a ediţie a Festivalului Jocului şi Portului Popular „Liviu Dafinescu”, care se va desfăşura la Târgu Jiu în acest week-end. „Un juriu itinerar a trecut prin toate localităţile ţării, unde sunt formaţii de tineri pasionaţi de muzica şi dansul popular şi a recrutat pe cele mai bune dintre ele. În acest an, la Festivalul „Liviu Dafinescu” sunt aşteptaţi peste 600 de participanţi”, a declarat Gheorghe Porumbel, directorul Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului”.

Festivalul va începe vineri seara, la ora 19.30, cu un spectacol susţinut de Ansamblul „Doina Gorjului”, la Casa de Cultură a Sindicatelor. În ziua de 27 aprilie, la ora 10.30, va avea loc parada portului popular, după care la ora 11.30 va începe spectacolul concurs cu formaţiile coregrafice participante. Tot sâmbătă, la ora 16.30, va avea loc un pelerinaj la mormântul artistului Liviu Dafinescu. Festivalul se va încheia duminică, după ora 14.00, când va avea loc festivitatea de premiere şi Gala Laureaţilor. Formaţiile folclorice laureate, precum şi orchestra şi soliştii Ansamblului Folcloric „Maria Lătăreţu” al Şcolii Populare de Artă din Târgu Jiu vor susţine un spectacol de excepţie.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: