Peste 8000 de gorjeni s-au înscris să cureţe Gorjul

Peste 8000 de gorjeni vor participa, mâine, la marea acţiune de curăţenie generală Let’s do it, România! Acţiunea va avea loc în toată ţară, proiectul având ca scop atât înlăturarea deşeurilor cât şi educarea şi responsabilizarea populaţiei în ceea ce priveşte grija faţă de mediul înconjurător.

Pentru municipiul Târgu Jiu, zonele vizate spre ecologizare sunt: Pădurea Drăgoieni, strada Termocentralei, La nuci-pe Şuşita, zona Narciselor, strada Căpitan Buzatu - de-a lungul căii ferate, zona Macului. Zona din spatele Penitenciarului va fi acoperită de deţinuţi, care participa voluntar la acţiune, iar zona din prelungirea străzii Motrului de către localnici, majoritatea romi.

Acţiunea de curăţenie va începe sâmbătă la ora 9.00 în toate locaţiile, continuându-se până după ora 12.00. Logistica necesară (saci menajeri si mânuşi) va fi acoperită de organizatori în proporţie de 80%, consiliile locale urmând să acopere restul necesar. Deşeurile strânse vor fi primite gratuit la Depozitul ecologic Polaris de la Târgu Jiu.

ÎNSCRIRI

Persoanele care doresc sa se implice in proiect, se mai pot înscrie pe site-ul proiectului, www.letsdoitromania.ro la secţiunea “Vreau să mă înscriu!”, sau direct pe listele coordonatorilor locali. Punctele de înscriere se află la primăriile localităţilor din judeţ, iar tot de aici se pot afla si zonele unde se va desfăşura acţiunea de curăţenie.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: