Peste o mie de joburi în străinătate! Vezi despre ce e vorba!

Peste o mie de gorjeni pot opta pentru un loc de muncă în Spania, în agricultură. De această dată este înlăturată şi problema cu care se confruntă majoritatea oamenilor: cunoaşterea unei limbi străine nu este obligatorie.

Potrivit Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj, sunt scoase la concurs, prin programul Eures, 1198 posturi în Spania în domeniul agricol. Mai exact, o mie de posturi pentru femei, la cules căpşune, şi 198 posturi pentru bărbaţi. Trebuie să ştiţi că pot opta pentru această slujbă doar cei apţi pentru munca la câmp; nu este solicitată experienţă, însă munca anterioară într-o fermă constituie avantaj. Se va lucra 6,5 ore/zi; 6 zile; 39 ore/ săptămână, iar salariul va fi de 38,63 euro brut/zi. Angajatorul va oferi cazare, iar transportul cu autocarul, în valoare de 95 de euro, va fi decontat la plata ultimului salariu. Contractul va fi încheiat pe 3 luni, martie-mai.

Solicitanţii trebuie să se adreseze, până pe 4 ianuarie 2013, consilierului EURES din Gorj, iar participarea la selecţie se va face numai prin invitaţie.

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: