Peste zece directori de şcoli au fost schimbaţi

Valul schimbărilor bate din nou în învăţământul gorjean. Şase directori plini şi şapte directori adjuncţi au fost schimbaţi din funcţii după expirarea mandatului de management. Şcolile generale de la Urdari, Prigoria, Valea cu Apă sau de la Târgu Cărbuneşti vor avea directori noi.

În această săptămână a expirat mandatul de management pentru 17 directori plini şi pentru opt directori adjuncţi. Cei care nu au fost schimbaţi la decizia Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj au rămas pe funcţii cu detaşare în interesul învăţământului până la 31 august.

Schimbări şi în Târgu-Jiu

În municipiul Târgu Jiu s-au operat schimbări la nivelul Colegiului Comercial „Virgil Madgearu” şi la Colegiul Tehnic „Henri Coandă”. Adjunctul de la „Virgil Madgearu”, Marin Ciortea va fi înlocuit cu Rodica Fuiorea, iar directorul adjunct de la „Henri Coandă”, Ion Dumitraşcu va fi înlocuit de Vasile Ungureanu. De asemenea, la nivelul adjuncţilor a mai avut loc o înlocuire, profesorului Octavian Vladu luându-i locul Laurenţiu Gâlceavă. De asemenea, la şcolile din afara municipiului au avut loc înlocuiri la Turburea, unde directorul Campeanu Marian, a fost înlocuit cu Sgaiba Liviu, la Şcoala Generală „Gheorghe Uscătescu” managerul Vasile Ivănoiu a fost schimbat cu Ion Cioplea, iar la unitatea din Prigoria a fost numit Liviu Groşanu în locul profesorului Nicolae Dumitru. Nici unitatea din Valea cu Apă nu a scăpat de demiteri, Dumitru Cauc fiind schimbat cu Nicolae Dinu. Aceasta este doar o primă etapă de schimbări, în scurt timp urmând a le expira mandatele şi altor directori de şcoli generale şi licee din judeţ

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: