Petrescu, atacuri la „colegii“ din USL

Purtători de cuvânt! Aşa îi numeşte Ilie Petrescu pe peremiştii gorjeni, care în ultima perioadă au devenit rampa de lansare a acuzaţiilor la adresa conservatorului şef de la Gorj. În spatele tuturor acuzaţiilor, preşedintele Partidului Conservator îi vede pe liderii PSD de la Gorj.

Declaraţiile făcute de liderii PRM de la Gorj la adresa şefului conservatorilor de la Gorj, l-au scos pe Petrescu din fire. Acesta nu s-a mai putut abţine şi a făcut o serie de afirmaţii chiar la adresa colegilor din USL. Mai exact, Petrescu îi bănuieşte pe social-democraţi că le dictează celor de la PRM ce trebuie să spună în declaraţiile pe care le fac, miza fiind Dorin Hanu. „Am o maturitate politică la care am ajuns şi după două mandate de senator, dar şi având în vedere vechimea mea în politică şi pot să-mi dau seama care sunt jocurile. Personal cei de la PRM nu au nimic cu mine, pentru că nici nu ar putea avea ceva şi cred că toate aceste atacuri sunt comandate chiar de către colegii mei din USL. PRM-ul are un protocol de colaborare încheiat cu PSD-ul, iar în aceste condiţii cred că cei de la PRM se comportă ca nişte purtători de cuvânt, care vor să mă discrediteze. La Motru noi avem o organizaţie puternică şi nu ne putem compara cu PRM-ul, cu atât mai puţin nu există competiţie între noi. Competiţie există între noi şi Dorin Hanu”, a declarat Ilie Petrescu, preşedinte Partidului Conservator Gorj. Declaraţiile făcute de acesta vin după ce a fost acuzat de către liderii PRM că oamenii săi ar fi vandalizat sediul partidului de la Motru.

Răspunsul dat de social-democraţi a fost prompt. „Nu vă ascund că nici noi nu mai înţelegem nimic din atitudinea domnului Petrescu. Întâi de toate trebuie să ne informăm foarte bine şi după aceea să ieşim cu declaraţii în media. Îl rog şi prin intermediul dumneavoastră pe domnul Petrescu să se repoziţioneze, pentru că am senzaţia că atitudinea domniei sale nu face altceva decât să dea curs unor acuzaţii venite dinspre adversarii noştri politici. PSD nu are nimic nici cu Ilie Petrescu, nici cu Partidul Conservator , dimpotrivă, cred că am dat dovadă de maturitate şi de înţelepciune politică şi l-am invitat la întâlniri şi la discuţii”, a declarat vicepreşedintele PSD, Ciprian Florescu.

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: