Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Petrescu foloseşte metoda „suveica” pentru a spori numărul conservatorilor

Anunţ aproape şocant făcut ieri de către liderul filialei judeţene a Partidului Conservator, Ilie Petrescu, acesta spunând că în ultimele luni în organizaţia condusă de el s-au înscris nu mai puţin de 1000 de noi membri. Partidul care niciodată nu a excelat în procente la alegeri sau în sondaje, vrea să îşi schimbe acum faţa, preşedintele filialei promiţând că săptămâna viitoare va aduce într-o conferinţă de presă şi adeziunile noilor săi colegi. Petrescu a văzut că jurnaliştii pun la îndoială cifra prezentată de el şi a precizat ferm că are 1000 de adeziuni de la gorjeni din diferite localităţi, dornici să devină membri ai PC.

„Sunt adeverinţe originale, le veţi vedea fără probleme. Nu încape discuţie să fie trase la xerox una după alta pentru că nu ne caracterizează asemenea lucruri. Avem 300 de adeziuni numai în zona Motru şi, când veţi vedea adeziunile, vă veţi convinge că Petrescu încă o dată vă spune adevărul. Avem cam 7000 de membri în filială, cu cei 1000 de acum. Acestea sunt cifre reale pe care le folosim noi în lucrul intern din organizaţie pentru că dacă şi noi ne-am minţi pe noi…A crescut numărul pentru că fiecare membru are sarcina de partid să îşi convingă neamurile şi prietenii şi cunoştinţele să ni se alăture. Mergem pe metoda suveica şi, după cum vedeţi, dă roade”, spune Petrescu, care peste o săptămână îl aşteaptă în Gorj pe liderul central al PC, Daniel Constantin, care va participa la Târgu Jiu la o întâlnire cu colegii din Gorj, Mehedinţi şi Hunedoara.

Vizualizări: 93

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: