Petrescu îl apreciază pe Manţog, nu şi pe Călinoiu

Preşedintele Partidului Conservator Gorj, Ilie Petrescu, are numai cuvinte de laudă la adresa liderului democrat liberal Ionel Mantog, asta în ciuda aliaţilor săi de la PSD. Conservatorii şi social-democraţii nu s-au înţeles în niciun fel anul acesta, deşi formează o alianţă care, teoretic, ar trebui să fie mult mai unită decât cea dintre PSD şi PDL, la care căruţa scârţâie din greu.
 Ilie Petrescu a povestit ieri, în conferinţa de presă săptămânală a partidului său, că actualul director economic de la Complexul Energetic Turceni a fost cel care l-a angajat pe vremea când era stagiar şi de aceea îi acordă tot respectful său.
Petrescu spune, acid, că l-ar respecta şi pe colegul său de alianţă politică, Ion Călinoiu, preşedintele executive al PSD Gorj, dacă acesta ar face ceva. „Mantog m-a angajat pe mine stagiar. Am o obligaţie morală faţă de dânsul.... Am un respect faţă de Manţog şi, ştiţi ceva? Manţog are şi cuvânt! Să facă şi Călinoiu ceva, că o să-l respect şi pe el" spune Petrescu.
 Preşedintele Conservatorilor gorjeni nu uită că între PSD şi PC nu a existat niciun fel de colaborare de la începutul anului. Toto ieri Petrescu a menţionat că a plătit o amendă de 1800 de lei după ce a fost prins, duminica trecută, la Turburea fără carnet de conducere de către politiştii gorjeni. Şeful conservatorilor spune că a uitat să-şi ia carnetul de conducere pentru că se grăbea să ajungă la primarul de la Săuleşti, în interes de serviciu, pentru a efectua nişte foraje în zonă. „Am fost duminică la Săuleşti la solicitarea primarului Drăghici. Acolo avem două foraje şi au apărut ceva probleme. Nu am fost duminică la Turburea pentru alegeri”, spune Petrescu. Şeful conservatorilor gorjeni nu a uitat să amintească şi de "paparazzi" de la Partidul Naţional Liberal, care în ziua alegerilor au filmat şi fotografiat toate maşinile care au trecut prin comuna Turburea. „Nu am făcut nici un fel de campanie. Singurul lucru pe care l-am făcut a fost să dau mâna cu băieţii de la PNL, cu Mogoe, cu tovaraşul Răuţ, Brăduţ, cu tovarăşul Angheloiu şi cu tovarăşul Drăguşin. Le spun tovarăşi pentru că comportamentul lor a fost de tovarăşi”, a adăugat Petrescu. 


Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: