Petrescu: Nu-i dau dreptul lui Ciurel să vorbească despre minerit

Preşedintele interimar al PC Gorj, Ilie Petrescu, l-a avertizat astăzi pe Laurenţiu Ciurel, fostul sef al CE Rovinari, să nu mai vorbească despre mineritul gorjean pentru că nu are habar. Petrescu a adăugat că Electra, compania contestată de Ciurel, dar şi de PSD poate salva sectorul minier si energetic. „Am tot auzit persoane care spun diverse de mineritul din Gorj, Vreau să-i sun lui Ciurel că el nu are voie să vorbească despre mineritul din Gorj pentru că nu ştie cu ce mănâncă. Nu-i permit să vorbească despre minerit“, a spus Petrescu.

Pesedistul Laurenţiu Ciurel a făcut o serie de declaraţii privind neînfiinţarea companiei Electra, care l-au supărat pe fostul senator Petrescu.

Petrescu a mai spus ca unitatea pe care o conduce, UEF Motru, are datorii la Finanţe de circa 7 miliarde de lei, existând posibilitatea sa-i fie conturile blocate, chiar daca sumele pe care le are de încasat trec de 20 de miliarde. In acest context, Petrescu a repetat ca doar înfiinţarea Electra mai poate salva mineritul din Gorj. Înfiinţarea companiei Electra, ce reunea complexurile energetice si SNLO, pare sa fi rămas in aer, după ce mai multe persoane au contestat aceasta entitate.

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: