Petrolul Bustuchin nu vrea îngheţarea campionatului la judeţ

AJF Gorj nu a luat încă o decizie cu privire la modul în care se va încheia actualul sezon de la judeţ şi încă se mai discută pe tema scenariului care va fi urmat pentru a se stabili campioana. Implicată în lupta pentru titlu, Petrolul Bustuchin nu ar fi de acord cu înghetarea sezonului, ba chiar şi-ar dori să se dispute toate meciurile din campionat.

Comitetul Executiv al AJF Gorj a avansat patru scenarii pentru a desemna campioana judeţeană, implicit echipa care va juca în meciurile de baraj pentru promovarea în Liga 3. Cele patru variante de încheiere a sezonului presupun participarea la un play-off a primelor trei echipe din clasamentul la zi al Ligii 4, dar cu sistem de departajare diferit.

Antrenorul echipei de pe locul doi în Liga 4 Gorj, Petrolului Bustuchin, spune însă că nu agreează aceste variante şi ar dori să se dispute toate meciurile din campionat.

Mihai Dinu ar vrea ca fotbalul județean să-și desemneze campioana pe teren sau măcar să se joace tur-retur în trei echipe: „Nu decidem noi cum se va proceda ci AJF Gorj dar părerea mea este că nu este corect să fie campioană echipa din Turceni. Ar putea să fie o departajare oarecum pentru că aşa ar fi normal, pentru că au cinci puncte avans. Dacă se va da voie să se joace, ar fi bine să jucăm, Eu cred că un sistem cu tur-retur între primele trei ar fi corect, pentru că aşa ar fi corect, altfel se lasă loc de interpretare”.

După meciurile din tur Petrolul Bustuchin se află pe locul doi însă la 5 puncte distanță de liderul Știința Turceni.

Cei de la Ştiinţa Turceni ar fi de acord să nu se mai joace pentru că diferenţa de puncte este mai mare decât cea stabilită de federaţie la Liga 3, acolo unde nu s-au mai jucat meciuri de baraj. Varianta agreată de AJF Gorj, cea cu play-off în trei ar putea fi cea care va decide campioana iar președintele AJF, Mihai Prunariu, a discutat deja cu primarul Marcel Romanescu şi meciurile se vor putea disputa pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu.

Vizualizări: 375

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: