Liga 2 se reia vineri cu meciurile din play-off

Federaţia Română de Fotbal a decis ca vineri să înceapă meciurile din play-off-ul Ligii 2. În această fază a competiţiei vor juca numai echipele angrenate în lupta pentru promovare, fiind programate doar cinci etape.

În această săptămână se reia Liga 2 Casa Pariurilor. Competiția va fi finalizată cu un play-off în cinci etape în urma căruia vor fi decise echipele promovate și reprezentanta care va disputa barajul pentru prima ligă.

Cele 6 echipe din play-off, singurele care au solicitat și primit licența pentru participarea în Liga 1, sezonul 2020-2021, vor juca fiecare cu fiecare, o singură dată, primele 3 clasate înainte de întreruperea competiției având avantajul disputării a 3 partide din 5 pe teren propriu.

În urma tragerii la sorți a fost stabilit programul play-off-ului care debutează vineri și va fi transmis în direct la Digi, Look și Telekom Sport.

Meciurile din play-off se dispută pe perioada lunii iulie, urmând ca la începutul lunii august să se dispute şi barajul pentru promovarea în Liga 1. Între timp, şi celelalte echipe din Liga 2 îşi vor relua pregătirea, majoritatea acestora anunţând reunirea la jumătatea lunii iulie.

Vineri, 3 iulie, ora 17:00

Turris-Oltul Turnu Măgurele – Campionii FC Argeș

Sâmbătă, 4 iulie, ora 17:00

UTA Arad – FC Petrolul Ploiești

Marți, 7 iulie, ora 20:00

CS Mioveni – Fotbal Club Rapid

Clasamentul înaintea play-off-ului arată astfel:

UTA Arad  25p

CS Mioveni*       20p

Turris-Oltul Turnu Măgurele*        20p

Campionii FC Argeș   19p

FC Petrolul Ploiești     19p

Fotbal Club Rapid*     19p

*Echipe care au beneficiat de rotunjirea punctajului după înjumătăţire

Vizualizări: 369

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: