Petrolul Bustuchin revine în forţă şi urcă pe locul 2

Petrolul Bustuchin este echipa momentului şi revine după o perioadă de meciuri mai slabe în campionat. Victoria din etapa a 10-a,  obţinută în faţa CS Novaci, şi semieşecul de pe  teren propriu al echipei din Rovinari, au dus Petrolul  pe  locul  doi în clasament.

Ştiinţa Turceni se menţine  pe locul I în campionatul judeţean Gorj şi după etapa a  zecea în care a înregistrat o victorie la limită, scor 1-0, pe terenul celor de la Internaţional Băleşti. Echipa din Tuirceni are  un  avans confortabil faţă de a  doua clasată, de opt  puncte, rămânând neînvinsă în acest sezon. În etapa a zecea a apărut  o schimbare pe podium, acolo unde Petrolul Bustuchin a revenit pe locul  doi, în urma victoriei cu 2-0 din meciul cu CS Novaci dar  şi a  semieşecului înregistrat de Jiul Rovinari pe teren propriu. Bustuchinul pare a  fi  revenit la forma din debutul acestui sezon, acumulând 20  de puncte după zece etape.

Locul trei este ocupat acum  de Jiul Rovinari, formaţie care a remizat acasă,  în meciul  cu Petrolul Ţicleni, scor 2-2, golurile celor din Rovinari fiind marcate de Roberto Dumitru. Jiul rămâne însă pe  podium, fiind la  egalitate de puncte cu Petrolul Bustuchin.

În urma victoriei din această etapă, Vulturii Fărcăşeşti, care s-a impus  cu scorul de 4-1 în meciul cu Minerul  II Mătăsari, a  urcat pe locul  patru şi  e la  doar un punct de podium. 

Galerie foto





Vizualizări: 429

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: