Lupuţ crede că echipa sa merita un egal cu UTA

ACS Viitorul Târgu Jiu venea  după o serie de rezultate excelente în campionat, dar a pierdut meciul cu UTA din ultima etapă. Nici etapa viitoare echipa  lui Cristian Lupuţ nu va avea un meci uşor, cu Dunărea Călăraşi, una dintre pretendentele la promovarea în Liga 1.

ACS Viitorul era pe val până la meciul cu UTA, dar antrenorul Viitorului nu consideră că eşecul poate fi imputat echipei sale, susţinând că diferența a fost făcută doar de execuțiile individuale ale  lui Romario Moise.  „Cred că meritam mai mult, meritam un egal, dar valoarea individuală a  celor de la UTA și-a spus cuvântul. Consider că nu am făcut un joc rău, partida chiar a fost echilibrată, însă unii jucători ai adversarilor au făcut diferența. Am avut momente bune de joc, am controlat partida”, a spus Cristian Lupuţ  după meci, acuzând  şi unele greşeli de arbitraj, dar precizând că nu arbitrajul a dus la pierderea jocului: „La 1-0, poate a fost fault de era ultim apărător la Buia și dacă se dădea <<roșu>> alta era soarta jocului. Altceva nu mai vreau să comentez despre arbitraj, doar ce mi-a zis jucătorul nostru. Au mai fost și alte lucruri mărunte, dar nu am pierdut pe arbitraj. Poate, a fost acea fază era litigioasă ce putea schimba puțin cursul meciului. Una peste alta, am pierdut trei puncte, felicit echipa UTA pentru rezultat și mergem înainte”.

Antrenorul celor de la UTA, Laszlo Balint, a bătut monedă pe importanța punctelor, fiind mulțumit mai ales de prestația din actul secund a echipei sale: „Sunt trei puncte importante, știam că e un meci greu, le-am și spus jucătorilor că vor fi multe momente când va trebui să fim organizați, să știm ceea ce facem când nu avem mingea și am reacționat bine. Din păcate, în prima parte am fost puțin pasivi, nu am avut agresivitate, am suferit din nou la presingul de întâmpinare. Mulțumim și fanilor, a fost din nou un stadion aproape plin, iar spectatorii au făcut atmosferă frumoasă, cum doar ei știu să facă. Așa cum ne-au ajutat de multe ori până acum, au făcut-o și azi. Băieții simt aportul ce vine din tribune și ne bucurăm că ne-am făcut suporterii fericiți cu această victorie”.

După oficializarea retragerii din campionat a celor de la Daco Getica şi încheierea etapei cu numărul 15, ACS Viitorul Târgu Jiu ocupă locul 7, cu 21 de puncte acumulate în 15 meciuri. În etapa următoare, ACS Viitorul  va juca  sâmbătă, de la ora 11:00, cu Dunărea Călăraşi.

Vizualizări: 340

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: