Pieton beat, accidentat la Ciuperceni

Un pieton, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost accidentat de un autoturism, după ce s-a angajat neregulamentar în traversarea părţii carosabile.

În seara zilei de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 18:30, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Târgu-Jiu au fost sesizaţi prin 112, despre faptul că în localitatea Câlnic s-a produs un accident de circulaţie, victimă fiind un pieton.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Biroului Rutier Târgu-Jiu. Din primele cercetări efectuate s-a constatat că P.G.M., de 20 ani, din comuna Ciuperceni, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67, în localitatea Câlnic, din direcţia Motru către Târgu-Jiu, nu l-a mai putut evita pe B.D., de 51 ani, din municipiul Motru, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără a se asigura corespunzător, accidentându-l.

Urmare a accidentului, pietonul a suferit leziuni corporale grave, fiind transportat cu ambulanţa la Unitatea pentru Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean „Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale. În urma testării cu aparatul etilotest, B.D. a prezentat o alcoolemie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: