Pile să intri la Călinoiu

Primarul comunei Aninoasa, Ilie Petroi, trage speranţă că va primi sprijin de la Consiliul Judeţean pentru cofinanţarea proiectului european ce se derulează în localitate. Petroi trebuia să se întâlnească, săptămâna trecută, cu şeful judeţului Ion Călinoiu, acesta l-a amânat, iar vicepreşedintele liberal, ce-i este şi coleg de partid, Radu Angheloiu, l-a ajutat doar cu sfaturi. Primarul de la Aninoasa a primit, în urmă cu câteva săptămâni, promisiuni de la Ciprian Florescu, consilier judeţean PSD, că va interveni la Călinoiu pentru  asigurarea sumelor de bani necesare cofinanţării. (M.M.)

Alte ştiri pe scurt:

Liberalii se laudă cu Morega

Liberalii din Gorj nu mai au ce se lăuda după ce Dan Ilie Morega, singurul parlamentar din partea partidului, şi-a dat demisia. După ce pe site-ul PNL Gorj preşedinte era tot Morega, care plecase de câteva luni, după alegerea lui Dian Popescu acesta şi-a ocupat rubrica pe Internet. Chiar şi aşa, deputatul independent Dan Ilie Morega se află tot pe site-ul liberalilor la secţiunea deputaţi.(G.C.)

Morega votează moţiunea

Dan Ilie Morega a afirmat că, în principiu, va vota pentru moţiunea de cenzură. Morega crede că moţiunea ar fi întrunit un număr şi mai mare de susţinători dacă liderii partidelor care au iniţiat-o ar fi organizat o întâlnire şi cu parlamentarii pentru a le face cunoscut conţinutul acesteia. „Ei spun că este o moţiune populară, dar asta este o chestiune de demagogie, e o meschinărie. Plâng pe umerii săracilor, dar se ghiftuiesc şi cei de la putere şi cei din opoziţie pe aceiaşi umeri. Au crescut cu toţii numărul funcţionarilor de la stat, dar fonduri europene nu sunt în stare să atragă nici unii”, mai menţionează Morega.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: