Ping-pong cu dosarul lui Pătrășcoiu

Directorul Aparegio Gorj, Traian Pătrășcoiu, reușește să tragă de timp în dosarul în care a fost trimis în judecată pentru delapidare.

Cel puțin de două ori, un judecător de cameră preliminară a dispus să înceapă judecata pe fond și tot de atâtea ori, decizia a fost anulată de Pătrășcoiu, care a contestat neregularitatea rechizitoriului întocmit de procurori.

Și la termenul de marți, 28 decembrie, judecătorul de cameră preliminară a admis în parte cererile şi excepţiile formulate de Pătrăşcoiu. „Constată neregularitatea rechizitoriului nr. 4464/P/2016 din data de 15.03.2021 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu, privind descrierea faptei cu referire la infracţiunea de instigare la fals material în înscrisuri sub semnătură privată, prevăzută de art. 47 rap. la art. 322 alin. (1) Cod pen, reţinută în sarcina inculpatului”, potrivit sentinței Judecătoriei Târgu Jiu.

Procurorul are la dispoziție cinci zile să remedieze neregularităţile din actul de sesizare şi să comunice dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei. Sentința poate fi contestată.

Traian Pătrășcoiu este acuzat că a transformat un sediu destinat casieriei într-un apartament de locuit pentru fostul său consilier, cheltuind ilegal peste 40.000 de lei pentru modernizarea spațiului.

Vizualizări: 2,595

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: