Pintilii negociază cu Pandurii un contract de trei luni

Mihai Pintilii a plecat de la Al Hilal, iar impresarul Anamaria Prodan a avut deja discuţii cu preşedintele CS Pandurii, Eugen Pîrvulescu, pentru împrumutul jucătorului. Potrivit unor surse, contractul va fi semnat pe trei luni. Şi Eric a semnat cu Pandurii pentru şase luni, când speră că va găsi ceva mai bun să plece. Pintilii va sta la echipa din Târgu Jiu câteva luni, după care se va întoarce la Al Hilal sau va căuta o altă echipă.

Pandurii pare să preia jucătorii cu probleme din Liga I. După Eric, cel care a fost transferat la arabi cu peste un milion de euro, un alt jucător a revenit la Pandurii. Este vorba de Mihai Pintilii, fost jucător la Pandurii, transferat la Steaua şi de acolo la Al Hilal. Pandurii şi Steaua au şi un conflict ce ajuns la Federaţia Română de Fotbal. Echipa din Ghencea are de plătit 500.000 de euro după transferul lui Mihai Pintilii la Al Hilal. În contractul de transfer al mijlocaşului la Steaua scria că Pandurii va obţine 20% din suma cu care va fi revândut jucătorul. Steaua l-a dat pe Pintilii în iunie 2014 la Al Hilal, pentru 2,5 milioane de euro. Steaua susţine că nici ea nu a primit banii şi atunci nu poate plăti datoria la Pandurii. Următorul termen este 11 februarie.

Steaua nu a ajuns la un acord cu Al Hilal pentru împrumutul acestuia pînă în luna august, iar jucătorul s-a înţeles cu Pandurii. Mijlocaşul ar putea fi împrumutat doar pentru 3 luni, urmînd să revină apoi la Al Hilal, care doreşte să îl aibă în Liga Campionilor. Potrivit surselor ProSport, clubul gorjean va plăti 5.000 de euro lunar pentru salariul lui Pintilii, o mică parte din ceea ce câştigă mijlocaşul la Al Hilal, care încasează în primul sezon suma de 1,2 milioane de euro de la arabi.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: