Pîrvulescu (FNME): Nu sunt membru de partid

Președintele Federației Naționale Mine Energie, Dumitru Pîrvulescu, a avut joi o întâlnire cu președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, dar susține că nu a participat la Comitetul Executiv al partidului, așa cum au apărut informații. “Ce să caut la Comitetul Executiv? Nu sunt membru de partid”, a spus președintele FNME.

Pîrvulescu a avut întâlnirea cu Weber la Casa Danielescu, acolo unde a avut loc și ședința PSD Gorj pentru organizarea campaniei pentru prezidențiale. “Am avut o întâlnire cu domnul Weber pentru că este normal, este prima dată când fac și politicienii ceva pentru mineri”, a spus Pîrvulescu, făcând referire la modificările legislative care permit pensionarea mai devreme a celor care lucrează în condiții deosebite de muncă.

Președintele FNME a spus și ce a avut de discutat cu Mihai Weber. “Noi avem o mare problemă. Am rezolvat cu pensionarea mai devreme a minerilor și energeticienilor care lucrează în condiții deosebite prin modificarea legii 263, dar asta dispare la 1 septembrie 2021, când intră în vigoare noua Lege a pensiilor. Ori noi trebuie să rezolvăm și asta în actuala legislatură, cât încă există influență a parlamentarilor gorjeni. Pentru că este clar că domnul Weber are influență acolo. Eu nu am văzut până acum un proiect să primească aviz negativ la comisie și apoi pozitiv și să treacă”, a explicat Pîrvulescu, acesta fiind convins că după alegerile de anul viitor vom avea o altă configurație e parlamentului.

Dumitru Pîrvulescu a spus că a fost singur la întâlnirea cu Weber și că nu are legătură cu prezența altor lideri sindicali la Casa Danielescu. (R.S.)

Vizualizări: 2,116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: