Pîrvulescu i-a lansat o provocare lui Căldărușe

Liderii sindicali Dan Pîrvulescu şi Gabriel Căldărușe au avut un schimb de replici, la o televiziune locală, pe majorarea salariilor a circa 2.800 de angajaţi ai CE Oltenia. Pîrvulescu susţine că listele au fost făcute la sediul central al CE Oltenia şi clasele nu au fost acordate corect, iar Căldărușe speră că acest proces va continua.

Pîrvulescu i-a lansat o provocare lui Căldărușe. “Haideţi să mergem amândoi în carieră şi să vedem ce spun oamenii de liderii mei şi ce zic de liderii dumneata. Dacă ai curaj. Dar nu ai. Nu ai curaj nici să te duci la Tismana”, i-a spus acesta, dar nu a primit un răspuns clar. Însă Căldăruşe şi-a schimbat discursul. Deşi iniţial spunea că acest proces va elimina discrepanţele dintre salariaţii aflaţi pe aceleaşi posturi, dar au salarii diferite, acum spune că majorările din această perioadă nu va rezolva această problemă în totalitate. „Haideţi să vă spun care e logica acestor echilibrări. Chiar şi pentru aceeaşi meserie, pe acelaşi loc de muncă nu toţi au acelaşi salariu. Dar nici diferenţele să nu fie foarte mari. Asta era problema, că existau diferenţe foarte mari. Această primă etapă a rezolvat o mică parte din aceste dezechilibre”, a spus el. Potrivit unor informaţii din companie, discrepanţele sunt adâncite prin această ultimă majorare salarială pentru că s-ar părea că tot cei care au salarii mari au primit clase.

Şi de această dată, Căldăruşe spune că angajaţii din Rovinari ar merita această majorare, deoarece ei susţin CE Oltenia. Nu este prima dată când Căldăruşe susţine cauza bazinului Rovinari, aşa cum face şi Laurenţiu Ciurel în declaraţiile publice: „Avem în zona Rovinari cele mai productive unităţi miniere şi cea mai bună sucursală energetică care a ţinut CEO în viaţă. Oameni care au muncit în trei ture şi care ar merita cu prisosinţă mai mult decât în alte zone”.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: