Pisc: Sunt director la Rovinari, nu mi-a luat nimeni locul

Ion Pisc este director la Sucursala Electrocentrale Rovinari, dar de luni bune este delegat să conducă SE Turceni. Conducerea SE Rovinari a fost preluată de Iosif Chircă, dar Pisc spune că el este „în schemă” directorul sucursalei, unde ţine săptămânal şedinţele operative. La Turceni îi va expira delegarea la 30 noiembrie.

Ioan Pisc conduce Termocentrala Turceni, fiind delegat de la Termocentrala Rovinari după ieşirea la pensie a directorului Corneliu Diţescu. Pisc spune că nu a vrut să preia cârmele unităţii de la Turceni. Pe perioada în care acesta prestează activitate la Turceni, unitatea energetică din Rovinari este condusă de directorul tehnic, Iosif Chircă. "Eu am înţeles de ce am venit. N-am vrut să vin. S-a insistat mai mult, este şi o decizie a Directoratului şi mi s-a spus că sunt probleme şi că trebuie să le rezolv. Mi-au zis că sunt în măsură să le rezolv. Sunt probleme, sper ca atunci când plec să nu mai fie. Eu sunt în schemă director la Rovinari, nu mi-a luat nimeni postul sau locul. Aici am decizie că pe o perioadă de, care s-a prelungit, sunt numit director cu delegare la SE Turceni. Dar nu că am fost mutat de acolo şi postul acela s-a luat. Ca orice societatea normală, există o echipă de conducere şi când nu sunt acolo, sigur că îmi ţin locul alţii. De obicei vine directorul tehnic, pentru că în tot timpul, cu tine prezent acolo, există semnătura directorului şi semnătura a doua", a declarat Ion Pisc.

Pisc a mai spus că nu poate sta departe de Termocentrala Rovinari şi că săptămânal ţine şedinţe acolo. "Am un cuvânt de spus la Rovinari pentru că cu mine se vorbeşte mereu. Să ştiţi că, o dată sau de două ori pe săptămână, la ora 7 fac operativă cu cei de la Rovinari şi după o jumătate de oră sau o oră vin aici şi stau aici până la 10 şi jumătate seara", a mai spus Ioan Pisc.

Vizualizări: 478

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: