Piţurcă, bolnavul închipuit

La ultima partidă din campionat, cea cu Gloria Bistriţa, atacantul Alexandru Piţurcă de la Pandurii şi-a minţit colegii şi antrenorul că este bolnav, declarând că are febră şi gripă. Sâmbătă seara însă, în timp ce Pandurii evoluau în deplasare la Bistriţa, fiul fostului selecţioner a fost fotografiat de paparazzi de la Can Can împreună cu Marina Dina, asistenta lui Daniel Morar de la Antena 2, la Restaurantul Argentinian din Bucureşti.
Cu câteva zile înainte de meciul cu Gloria Bistriţa, Alexandru Piţurcă şi-a anunţat antrenorul că are temperatură şi este puţin răcit şi are febră, Cârţu trimiţând medicul să constate care e starea de sănătate a acestuia: „Nu eu am spus că e răcit ci medicul echipei, de aceea nu a mers cu noi la Bistriţa. Nu eu l-am dat răcit, pentru că problemele medicale sunt ale doctorului nostru şi el decide. E l-am avut indisponibil la meci din cauza bolii.”
Deşi informaţiile referitoare la escapada lui Alexandru Piţurcă au apărut în presă încă de luni, antrenorul Sorin Cârţu a declarat ieri că nu ştia nimic precizând că o să aibă o discuţie cu jucătorul. „E o altă problemă ce a făcut şi unde a fost el şi cu cine. Mie medicul mi-a spus că e indisponibil, acesta l-a dat indisponibil pentru că are febră 39-40 de grade şi că a fost la el acasă. L-a verificat şi aşa a spus că e bolnav dar pe urmă aceea nu mai ştiu ce a făcut el. Eu unul sunt surprins de ceea ce aud acum şi voi dicuta cu el despre ceea ce a făcut” a declarat ieri antrenorul pandurilor supărat că atacantul a minţit şi medicul echipei. În ceea ce priveşte fotografiile publicate de Can Can cu atacantul de la Pandurii împreună cu Marin Dima, Cârţu a spus ironic că acesta apare mai mereu în ziarele de scandal şi mai puţin în cele de sport: „Poze cu Alexandru Piţurcă sunt mereu prin ziare din astea precum Can Can sau Libertatea şi Click dar, din păcate nu sunt prin ziarele de specialitate de sport. El e mereu prezent în ziarele de genul ăsta.”
Imediat după ce echipa a revenit la pregătire şi Alexandru Piţurcă a revenit la antrenamentem, Cârţu precizând ieri că acesta e disponibil pentru jocul cu Farul: „Acum este disponibil pentru meciul cu Farul. A revenit deja la antrenamente cu echipa că nu mai are febră. Şi-a revenit din răceală că doar nu avea gripă porcească să stea numai la pat.”
Deşi fapta jucătorului de a minţi că este bolnav şi de a pleca din Târgu Jiu fără să anunţe este destul de gravă, şi preşedintele Marin Condescu a luat în glumă fapta lui Piţurcă junior: „Probabil că a fost bolnav dacă aşa a zis doctorul dar e problema lui unde a fost şi cu cine. Probabil că fata aceea cu care a fost l-a făcut bine că văd că acum nu mai are febră şi se antrenează normal.”


Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: