Plăcuţele portocalii enervează sindicatul de la Ambulanţă

Serviciul Județean de Ambulanță Gorj a luat culoarea partidului de guvernământ. Aceasta este acuzația liderului de sindicat Cristi Aldescu, după ce pe ușile instituției au fost montate plăcuțe portocalii, cu scris albastru.

Un nou scandal a izbucnit la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, după ce timp de câteva luni noul director Marinică Niculescu părea să stăpânească situaţia. Liderul sindical Cristi Aldescu a ieşit din nou la rampă şi l-a acuzat pe Niculescu de faptul că face politica PDL în instituţie. Pe uşile birourilor au fost montate plăcuţe în culorile partidului de guvernământ.

„Directorul a hotărât să pună aceste sigle pe uşile instituţiei şi dumnealui a considerat că este foarte bine să implice şi organizaţiile sindicale, să politizeze într-un fel şi organizaţiile sindicale. Astea e bine să le pună la dumnealui pe birou pentru că sunt culorile PDL-ului“, a spus Cristi Aldescu.

Directorul Niculescu susţine că a fost iniţiativa celor de la aprovizionare şi că nu el a ales culorile. Mai mult, directorul susţine că sindicalistul este cel care face politica PSD la Serviciul de Ambulanţă. „Le-au adus cei de la Aprovizionare. Habar nu am“, a spus Niculescu. De mai bine de zece ani, Ambulanţa a fost măcinată de scandaluri, indiferent cine a fost la conducerea instituţiei.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: