Planul CEO pentru Pandurii: răgaz pentru Pârvulescu, afară USMO

Deocamdată acordăm încredere lui Eugen Pârvulescu, iar USMO va fi exclus din acţionariat, este concluzia ce rezultă din ultimele declaraţii ale directorului CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel. Acesta a părut nemulţumit de cum decurge activitatea la Pandurii, menţionând că li se arată mereu „pisica” cu licenţierea.

Laurenţiu Ciurel spune că acum se încearcă „schimbarea lucrurilor“ la Pandurii. „Sper că reuşim. Marin Condescu nu mai are legătură cu clubul, dar sunt destul de mulţi oameni lăsaţi în urmă care judecă la fel ca dânsul. Ni se arată pisica cu procesul acesta de licenţiere. Nu cred că e aşa de vast, complicat şi greu încât dacă mai întrebăm ceva vezi doamne riscăm să nu ne licenţiem. Sunt lucruri acolo care nu sunt normale“, a spus acesta.

Directorul Ciurel a mai spus că actualul preşedinte al clubului, Eugen Pârvulescu, a cerut un audit, dar nu prea permite efectuarea lui. „Deocamdată acordăm încredere domnului Pîrvulescu. Acţiunea de audit pe care a cerut-o, dumnealui a cerut-o,  trebuie să aibă loc, aşa că mergem acolo şi de câte ori întrebăm ceva sau dă-mi factura aia, spun dacă se mai continuă cu întrebările astea riscăm să nu ne licenţiem“, a mai precizat Ciurel.

Cât despre acţionarul din partea sindicatelor, USMO, Ciurel crede că aceasta nu mai are ce căuta la Pandurii. „Cine e USMO din moment ce toţi au trecut la alt sindicat? Nu mai există USMO, nu ştiu cum ar mai putea face parte din AGA Pandurii. După ce se vor clarifica lucrurile, sigur voi cere lucrul acesta (n.red. - excluderea). Ei nu au dat nici un ban şi începem să avem dovezi că au plecat bani din club către USMO. Domnului Golea trebuie să i se clarifice statutul din mai multe puncte de vedere“, a declarat Ciurel.

REACŢIE

Marin Golea, cel desemnat de USMO în AGA Pandurii, crede că sindicatele nu pot fi scoase din acţionariat. El a mai spus că cei care ar putea fi daţi afară din club, din lipsa plăţii cotizaţiei pe trei luni, sunt chiar cei de la CEO. Anul trecut, CE Oltenia a sponsorizat Pandurii doar în prima jumătate a anului, după care nu a mai dat un leu.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: