Planul de reorganizare a FC U Ştiinţa Craiova a fost aprobat

Adunarea creditorilor FC U Ştiinţa Craiova a aprobat în unanimitate planul de reorganizare a clubului, a anunţat managerul general Marin Condescu. „Asta înseamnă că putem spera la promovare în Liga I dacă rezultatele sportive o vor permite şi bineînţeles dacă nu se mai acumulează datorii”, a explicat Condescu.

Echipa lui Adrian Mititelu este în insolvenţă şi magistraţii de la Braşov puteau decide astăzi între faliment şi reorganizare. Dacă se mergea pe faliment, echipa ar fi trebuit să ia lupta pentru promovare de la început, din ultima ligă. Intrarea în reorganizare îi dă echipei lui Mititelu posibilitatea să obţină licenţa pentru Liga I, rămânând însă ca şi rezultatele sportive să fie bune. Creditorii au acceptat însă reorganizare, poate şi pentru că, prin venirea lui Condescu, au sperat într-o revenire a clubului, care să le permită şi lor recuperarea din datorii.

Echipa lui Mititelu va mai avea asăzi un hop. Judecătorii doljeni se vor pronunţa asupra cererii clubului de a juca pe stadionul „Oblemenco” din Craiova, fapt interzis până acum de primăriţa Lia Olguţa Vasilescu. „FC U Ştiinţa merită să joace la Craiova, dar avem o soluţie de rezervă la Severin, unde am ajuns la un acord cu primarul”, a explicat Condescu.

Condescu a spus că asociaţia suporterilor a fost înfiinţată, a fost deschis contul asociaţiei, urmând ca suporterii să contribuie cu sume care să ajute echipa pentru a obţine rezultate pe plan sportiv. Întrebat dacă s-a certat cu Adrian Mititelu, aşa cum au relatat unele publicaţii, Condescu a spus: „Nu ne-am certat. Sunt discuţii, sunt păreri diferite, dar asta este normal”. (A.P.)

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: