Planul de restructurare, secret. Ionel Ilie, dat în judecată!

Ionel Ilie, managerul interimar al Complexului Energetic Oltenia, a fost dat în judecată săptămâna trecută, de către Dan Ilie Morega, preşedintele Institutului de Analiză şi Investigaţii Publice şi Politice, pe motivul că a refuzat să-i pună la dispoziţie planul de restructurare şi reorganizare al companiei. Morega spune că, în cazul unei decizii favorabile a instanţei, îi va face şi o plângere penală.

Fostul deputat Dan Ilie Morega îl acuză pe managerul interimar al Complexului Energetic Oltenia de săvârşirea unor abuzuri şi ilegalităţi în procesul de concediere colectivă. Morega îl învinovăţeşte pe Ionel Ilie de haosul din companie. „Asistăm la o serie întreagă de abuzuri şi ilegalităţi din partea lui Ionel Ilie, care a menţinut şi care a continuat haosul în CE Oltenia, neasumându-şi deciziile pe care trebuia să le ia, fiind un om fără coloană vertebrală, acordând competenţele lui prin delegare de atribuţii la adjuncţii pe care îi are. Au comis o serie întreagă de abuzuri şi ilegalităţi în disponibilizările făcute”, a declarat Dan Ilie Morega.
Institutul de Analiză şi Investigaţii Publice şi Politice l-a acţionat în instanţă pe managerul Ionel Ilie. „Am cerut programul de reorganizare, restructurare şi eficientizare pentru că este aprobat în AGA şi este document public. Acest individ, Ionel Ilie, a refuzat cu încăpăţânare să-l pună la dispoziţia institutului, motivând că sunt date secrete. Bineînţeles, l-am acţionat în justiţie, Ionel Ilie”, a precizat Morega. Acesta spune că, în cazul unei decizii favorabile a instanţei, îi va face şi o plângere penală. „Ionel Ilie mi-a transmis scris că asemenea informaţii nu sunt publice şi că nu-mi trimite programul. În final a încheiat «Cu stimă şi respect», iar eu tot «cu stimă» l-am acţionat în justiţie. Dacă voi câştiga, tot «cu stimă», îi voi face şi plângere penală lui Ilie, să se ducă la prăvălie, ca să lase CEO în pace”, a declarat Morega.

Vizualizări: 3,625

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: