Încă doi șefi noi la CE Oltenia. Cine sunt!

Complexul Energetic are doi noi șefi. Este vorba de Mirela Cristina Micu și Valentin Cudric care ocupă de aici înainte fotoliile de membru în Consiliul de Supraveghere (CS) al CE Oltenia. Acum forul de conducere este compet.

Posturile ar fi trebuit să fie ocupate de alte persoane, de Simona Fătu și Contantin Jujan, însă aceștia nu au acceptat posturile la finalizarea selecției organizate de companie în acest sens, printr-o firmă de recrutare. Jujan a spus că selecția a fost una de durată, iar desemnarea sa a fost una tardivă, între timp el implicându-se politic, în PMP Hunedoara.
Mirela Cristina Micu este director la societatea SubWatt Energy Consulting și a mai lucrat și la Electrica, Enel și Alpiq.
Valentin Cudric reprezintă Asociația Administratorilor Independenți pe site-ul căreia scrie că acesta "are o experienta de 20 de ani in investment banking/corporate finance si fonduri de investitii cu capital privat, la care se adauga 7 ani de activitate ca inginer intr-o companie de constructii si instalatii pentru sectorul petrol si gaze".
Conform hotărârii acționarilor de la CE Oltenia, noii supraveghetori vor avea un mandat de 3 ani și 9 luni.
Cudric este senior Project Manager at Axxess Capital, iar înainte a lucrat la Uti Grup, NBGI Private Equity și Capital S.A./EFG Eurobank Finance.
Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, a declarat că noul consiliu are ca sarcină numirea urgentă a unui nou Directorat, lucru ce s-a și întâmplat, parțial, prin desemnarea lui Sorin Boza la Divizia Strategie Dezvoltare.
Acum Consiliul de Supraveghere are toți cei șapte membri. Din CS mai fac parte: Cornel Bobâlca, președintele forului de conducere, Robert Ghelasi, Dan Codescu, Forin Marin și Mihai Cătălin Nichifor.

Vizualizări: 4,844

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: