Planul lui Răducan la Pandurii: externalizarea a patru departamente

Narcis Răducan, preşedintele executiv al Pandurii, şi-a prezentat joi planul de redresare al clubului, în faţa acţionarilor. Narcis Răducan doreşte externalizarea mai multor servicii, situaţie confirmată şi de viceprimarul din Târgu Jiu, Aurel Popescu. Printre propunerile pentru reducerea cheltuielilor, Răducan propune şi reducerea fondului de salariu cu 20%.

 CS Pandurii are datorii mari la stat şi la jucători. Culmea este că neplătiţi sunt şi juniorii, care în mod normal ar trebui să primească bani de la Consiliul Judeţean, sume ce ar trebui să fie de ajuns. Cel mai probabil şi aceşti bani au fost cheltuiţi tot pentru echipa mare.

Narcis Răducan propune reducerea cu 20 % a fondului de salarii, dar şi reducerea tot cu 20 de procente a costurilor cu activitatea clubului rezultată în urma externalizării unor servicii. Mai exact, Răducan vrea să externalizeze  departamentului de contabilitate, bilete, publicitate şi juridic. Interesant este că „externalizarea“ se face prin angajarea unor firme de specialitate, dar şi cu păstrarea unor angajaţi în departamentele respective.

La Contabilitate sunt acum patru angajaţi care au un salariu de peste 3500 de lei, iar din aceştia vor rămâne doi, plus firmă de contabilitate. Biletele vor fi tipărite de o firmă care va lua 5%  din vânzări.

Preşedintele clubului vrea să crească veniturile din publicitate angajând firma care a creat şi proiectul de la Naţională, „Eu sunt 12”, care va încasa procent din ce va produce.

O firmă de consultanţă juridică va înlocui avocaţii de la Pandurii, este propunerea lui Răducan. La Juridic va mai rămâne o singură persoană angajată.

Vizualizări: 1,226

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: