Planul pandurilor: „Să ne revenim cu CFR !”

Nu e timp de plans, e momentul sa razbune esecul aspru de la Ploiesti. Pandurii spera sa dea uitarii cosmarul cu Petrolul printr-o victorie cu campionii de la CFR Cluj. Elevii lui Grigoras au stat cu ochii pe televizoare aseară pentru a-i urmari pe ardeleni la debutul in Liga Campionilor, contra portughezilor de la Braga.

Obişnuiţi cu rezultatele bune, pandurii sunt în stare de şoc după 0-4 cu Petrolul. Eşecul trebuie uitat însă de urgenţă pentru că pandurii au în continuare o serie de meciuri de foc: CFR Cluj, Dinamo, Bistriţa şi Steaua !

Meciul cu CFR, cel mai important !

Trupa lui Grigoraş a început seria de foc cu o victorie clară cu Rapidul (2-0) urmată însă de o înfrângere şi mai clară la Ploieşti. Timp de lins rănile nu prea e însă. Maxim şi compania aşteaptă acum replica celor de la CFR Cluj. Campionii au jucat aseară la Braga primul meci din această ediţie a Ligii Campionilor iar pandurii speră să profite de o eventulă oboseală în tabăra ardelenilor. „Ne gândim la meciul cu CFR, un meci mai greu decât cu Petrolul pentru că au jucători buni şi valoroşi. E un meci la fel ca şi cu Steaua, nu e un meci special. Nu contează dacă jucăm cu CFR sau Dinamo, trebuie să câştigăm şi să ne revenim. E important că ei joacă în Champions League, o să fie mai obosiţi. Au declarat că îi interesează să fie campioni, aşa că va fi mai greu”, crede căpitanul Viera care a fost în lotul celor de la CFR înainte să ajungă la Pandurii.

„Meciul cu CFR-ul e cel mai important din seria asta de meciuri grele. Trebuie să câştigăm, să-i ţinem sub noi. Va fi greu, CFR-ul e candidată la titlu.”         Claudiu Voiculeţ, Pandurii

„Noi jucăm pentru primele zece locuri. Nu e meci crucial, avem 19 puncte şi suntem pe locul doi. Am pierdut dar sper să ne revenim rapid.”                    Ousmane Viera, Pandurii

4 – victorii consecutive au Pandurii cu CFR Cluj pe teren propriu. Ultimul succes al ardelenilor la Tg-Jiu datează din sezonul 2007-2008 (0-1, gol Didi)

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: