Planurile lui Milosteanu la Medservmin

Directorul societăţii Medservmin, Gheorghe Milosteanu, a declarat că planul său este să aducă mai multe venituri la firma de servicii medicale deţinută de CE Oltenia. Milosteanu a fost numit director acum câteva luni, adjunctul său fiind colegul de partid Vasile Râbu. Milosteanu promite că nu vor fi disponibilizări la Medservmin şi subliniază că vrea să facă din această societate una profitabilă.

Reporter: Ce probleme aveţi pe la Medservmin?

Gheorghe Milosteanu: Probleme la Medservmin sunt ca peste tot, în toate societăţile comerciale, că sunt cu capital de stat sau că sunt cu capital privat. Problemele de asta sunt, să fie rezolvate. Sigur că fiecare manager are gândirea lui, are opinia lui cu privire la actul de conducere. Eu vreau să rezolv o parte din problemele care în acest moment nu sunt pe placul meu şi să fac această societate să aibă rezultate financiare bune, să fie pe profit, să poată continua, oamenii să lucreze în continuare în această structură.

Rep.: Care este cea mai importantă problemă pe care vreţi să o rezolvaţi?

G.M.: Problema cea mai importantă sau obiectivul principal al unei societăţi este să aibă profit şi fac tot ce ceea ce este posibil ca împreună cu oamenii de acolo să facem o echipă şi să realizăm cât mai multe venituri şi să fim pe profit.

Rep.: Colaboraţi bine cu domnul Râbu?

G.M.: Da, sigur. Cu domnul Râbu am colaborat bine de când ne cunoaştem. Suntem prieteni, am rămas prieteni şi vom fi prieteni. Am numai cuvinte frumoase la adresa dânsului. Am conlucrat bine şi nu a fost nicio problemă în ceea ce priveşte şi implicarea politică, dar şi implicarea profesională.

Rep.: Ce planuri aveţi?

G.M.: Noi ne dorim ca numărul de salariaţi să nu scadă, să se menţină, ne dorim să realizăm cât mai multe contracte de prestări servicii de asistenţă  medicală, să realizăm cât mai multe venituri, astfel încât oamenii să primească şi salarii mai mari.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: